OS X Mavericks 10.9.1-oppdatering for MacBook Pro med Retina-skjerm (sent 2013)

Systemkrav:

• OS X Mavericks 10.9

• 13- og 15-tommers MacBook Pro-maskiner med Retina-skjerm (sent 2013)

Filstørrelse: 364,1 MB

Last ned

Les om OS X Mavericks v10.9.1-oppdateringen

OS X Mavericks v10.9.1-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.

2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.

3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

4. Velg Apple-menyen () > Programvareoppdateringfor å søke etter den nyeste Apple-programvaren fra Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.

5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateruingsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Om oppdateringen

OS X Mavericks v10.9.1-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Mac-maskinen din. Denne oppdateringen inkluderer:

• Forbedret støtte for Gmail i OS X Mail, og rettelser for brukere med tilpassede Gmail-innstillinger

• Forbedrer påliteligheten til smarte postkasser og søk i Mail

• Løser et problem som hindret at kontaktgrupper fungerte riktig i Mail

• Løser et problem som hindret at VoiceOver leste opp setninger som inneholder emoji

• Løser et problem som hindret oppdatering av iLife- og iWork-apper i ikke-engelske systemer

• Løser et problem som kan føre til flere meldinger om å låse opp "Lokale objekter"-nøkkelring

• Løser et problem som kan føre til at japanske tastaturer beholder et tidligere brukt språk

• Inkluderer Safari 7.0.1

• Løser et problem som kunne føre til at Safari sluttet å svare ved utfylling av skjemaer påfedex.com,stubhub.com og andre nettsteder

• Forbedrer kompatibiliteten for autoutfylling av kredittkort på nettsteder

• Forbedrer VoiceOver-kompatibiliteten medfacebook.com

• Oppdaterer Delte koblinger med jevne mellomrom når åpen i Safari-sidepanelet

Les mer

Hvis du ønsker mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어