Firmware Restoration CD 1.8

Systemkrav:

• Intel-basert Macintosh-maskin

Filstørrelse: 22.5 MB

Last ned

Firmware Restoration CD kan gjenopprette fastvaren på en Intel-basert Macintosh-maskin.

Merk: Gjenoppretting av fastvaren vil nullstille noen av innstillingene på din datamaskin til standardinnstillinger.

Du kan bare bruke dette til å gjenopprette fastvaren etter et avbrudd eller en oppdatering som mislyktes. Hvis dette allerede har skjedd med din maskin, må du laste ned programvaren og lage CD-en på en annen Macintosh-maskin, eller du kan ta med maskinen din til en Apple Store eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å gjenopprette din fastvare. CD-en kan enten opprettes på en PowerPC- eller Intel-basert Mac, men den fungerer bare med Intel-baserte Mac-maskiner.

Laste ned det riktige gjenopprettings-CD-bildet for fastvare

Ulike datamaskiner benytter forskjellige versjoner av gjenopprettings-CD-en. Vennligst se tabellen nedenfor for å avgjøre om denne versjonen av gjenopprettings-CD-en for fastvaren er riktig for din datamaskin. Hvis du ikke finner maskinen din i denne tabellen må du besøke sidene på:

Firmware Restoration CD 1.4:

Firmware Restoration CD 1.5:

Firmware Restoration CD 1.6:

Firmware Restoration CD 1.7:

Datamaskin

Modellidentifiserer

Mac Pro (tidlig 2009)

MacPro 4,1

Xserve (tidlig 2009)

Xserve 3,1

Hvis du vil se informasjon for den aktuelle Mac-modellen (modellidentifiserer), følger du fremgangsmåten på datamaskinen du skal bruke CD-en med:

1. Velg Om denne maskinen fra Apple-menyen.

2. Klikk knappen "Mer Info". Dette åpner Systemprofil.

3. Modellidentifisereren finner du i Maskinvareoversikt, som er det første vinduet som vises. Det ser omtrent slik ut: "MacBookPro 2,1".

4. Sammenlign modellinformasjonen med tabellen ovenfor og velg riktig gjenopprettings-CD-bildet til nedlasting for din datamaskin.

Gjenopprette fastvare med en gjenopprettings-CD for fastvare

Hvis du skal gjenopprette datamaskinens fastvare, må du først opprette en CD med diskbildet kalt "FirmwareRestorationCD.dmg" ved å gjøre følgende:

1. Åpne Diskverktøy (det er i /Programmer/Verktøy).

2. Klikk Brenn-symbolet eller velg "Brenn..." menyobjektet fra Bilder-menyen.

3. Bla til filen FirmwareRestorationCD.dmg, og klikk Brenn-symbolet.

4. Sett inn en tom skrivbar CD.

5. Klikk Brenn-knappen for å opprette gjenopprettings-CD-en for fastvare. Filene brennes på platen.

Bruk deretter gjenopprettings-CD-en for fastvare til å gjenopprette fastvaren på følgende måte:

6. Kontroller at datamaskinen du prøver å gjenopprette er koblet til nettstrøm.

7. Slå på datamaskinen og fortsett å holde av/på-knappen nede. Lysdioden for dvalemodus vil blinke raskt, deretter sakte, og så raskt (3 raske blink, 3 langsomme blink, 3 raske blink).

På Mac-maskiner uten lysdiode for dvalemodus, brukes tonesignaler isteden. Hold av/på-knappen nede til du hører 3 lange, deretter 3 korte og til slutt 3 lange tonesignaler.

På Mac-maskiner med optisk stasjon med innlasting fra brett, vil brette åpnes, slik at du kan sette i gjenopprettings-CD-en.

8. Sett i gjenopprettings-CD-en for fastvare mens lampene blinker eller tonesignalene lyder, og slipp deretter opp av/på-knappen. Et langt tonesignal blir avspilt etter at gjenopprettingsprosessen har startet.

Et fremdriftsfelt vises under en Apple-logo på et grått skjermbilde. Fremdriftsfeltet angir at fastvaren blir oppdatert. Ikke koble fra strømmen, slå av eller omstarte datamaskinen under oppdatering, hvis du gjør dette må du starte gjenopprettingsprosessen igjen fra trinn 6.

Datamaskinen omstartes automatisk etter at fastvaren er oppdatert.

Du må først godta SLA-avtalen før du kan laste ned eller bruke denne oppdateringen: Programvarelisensavtale

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어