MacBook Pro EFI-firmwareoppdatering 1.7

Systemkrav: Mac OS X 10.5.7

Filstørrelse: 3,35 MB

Last ned

MacBook Pro EFI-firmwareoppdatering 1.7 retter opp et problem som har blitt rapportert av enkelte kunder som bruker disker basert på SATA 3 Gbps-spesifikasjonen sammen med MacBook Pro-modellene som ble lansert i juni 2009. Denne oppdateringen gjør det mulig for disker å bruke overføringshastigheter på mer enn 1,5 Gbps. Apple har imidlertid ikke testet og godkjent eller gjort tilgjengelig slike disker for bærbare Macintosh-maskiner og det er ikke støtte for bruk av slike disker.

Fullfør firmwareoppdateringsprosessen ved å følge instruksjonene i oppdateringsprogrammet (/Programmer/Verktøy/MacBook Pro EFI-firmwareoppdatering.app). Oppdatereren starter automatisk når installereren lukkes.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, går du til dette webstedet.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, kan du besøke dette webstedet: OS X Mountain Lion: Firmwareoppdateringer kan stadig dukke opp igjen på nytt i Mac App Store

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어