Oppdatering for Mac OS X versjon 10.6.4 for iMac (midten av 2010)

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.3

Filstørrelse: 452,62 MB

Last ned

Oppdateringen for Mac OS X versjon 10.6.4 anbefales for alle som bruker iMac (utgitt midt i 2010). Denne oppdateringen inneholder alle de aktuelle problemløsningene fra oppdateringen for Mac OS X versjon 10.6.4, samt følgende spesifikke løsninger for iMac (utgitt midt i 2010):

• løser grafikkproblemer knyttet til kompatibilitet og ytelse

• forbedrer kompatibiliteten for store SDXC-minnekort

• gir støtte for Magic Trackpad

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen for Mac OS X versjon 10.6.4 på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어