Fastvareoppdatering 1.1 for MacBook Air Flash-lagring

Systemkrav:

• OS X 10.7.5

• OS X 10.8.3 eller nyere

Filstørrelse: 2.21 MB

Last ned

Denne firmwareoppdateringen anbefales for MacBook Air-modeller (midten av 2012).

Apple har oppdaget at en liten prosentandel av flash-lagringsenhetene i disse MacBook Air-modellene har et problem som kan føre til tap av data. Denne oppdateringen tester stasjonen, og i størsteparten av tilfellene installeres ny firmware for å løse problemet.

Merk: Hvis du utfører denne oppdateringen på en OS X Lion v.10.7.5 og bruker FileVault, blir ikke firmware oppdatert, selv om du ser dialogruten som forteller deg at oppdateringen er vellykket. Hvis dette skjer, må du laste ned oppdateringen og slå av FileVault (Åpne Apple-menyen, velg Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern, klikk på FileVault-fanen og slå av FileVault. Denne prosessen kan ta litt tid.) Kjør oppdateringen på nytt for å kontrollere flash-stasjonen og installere firmware. Når oppdateringen er vellykket, trenger du ikke å gjøre mer inntil videre.

Hvis stasjonen ikke kan oppdateres, kontakter du AppleCare for service.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어