Last ned - Apple WatchOS 3.0 - 3.2.3

Systemkrav:

• iPhone 5 eller nyere

watchOS 3.2.3

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.2.2

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.2

• Siri fungerer nå med apper lastet ned fra App Store så du kan starte treningsøkter, sende meldinger, betale regninger, bestille skyss med mer.

• Innstillingen Kinomodus slår av lyden på klokken og lyser ikke opp skjermen før du trykker på den, selv om du hever håndleddet.

• Skriblefunksjonen støttes nå på fransk, italiensk og spansk.

• Du kan nå se framdriften for synkronisering av musikkspillelister i Apple Watch-appen på iPhone.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.1.3

Denne oppdateringen inneholder forbedringer og feilrettinger.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.1.1

• Det rettes en feil som kunne føre til at kontaktnavn ikke ble vist i Meldinger-appen og i varslinger.

• Det rettes en feil som kunne påvirke muligheten til å svare på varslinger.

• Det rettes en feil der Aksjer-komplikasjonen ikke alltid ble oppdatert på urskiven.

• Det rettes en feil som kunne hindre at aktivitetsringene ble vist på aktivitetsurskivene.

• Det rettes en feil som hindret at tallene på analoge urskiver ble vist etter at du endret måleenheten for temperatur i Været-app.

• Det rettes en feil som kunne føre til at Kart-appen forble åpen etter at navigasjonsøkten var avsluttet.

• Det rettes en feil som kunne føre til at uriktig informasjon ble vist i månedsvisningen i Kalender-appen.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.1

• Det er nå mulig å spille av boble- og bakgrunnseffekter flere ganger i Meldinger.

• Meldingseffekter kan spilles av selv når Reduser bevegelse er aktivert.

• Det rettes en feil som kunne føre til at du ble varslet to ganger om at en nedtelling var ferdig.

• Det rettes en feil som kunne hindre fullading av Apple Watch Series 2.

• Det rettes en feil der aktivitetsringene kunne forsvinne fra urskiven.

• Det rettes en feil som hindret visning av Force Touch-valgene i noen tredjepartsapper.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222

watchOS 3.0

Ytelse og navigering

• Trykk på sideknappen for å få tilgang til favorittappene dine i Dock.

• Apper i Dock starter øyeblikkelig med oppdatert informasjon lastet inn.

• Legg til opptil 10 apper i Dock, styr musikk fra Spilles nå eller start appen du brukte sist.

• Dra fra kant til kant for å raskt bytte urskive.

• Sveip opp fra bunnen av skjermen for å få tilgang til innstillinger i kontrollsenteret.

Urskiver

• Oppdateringen inneholder de nye urskivene Minni Mus, Aktivitet og Tall.

• Det er lagt til komplikasjoner i urskivene Bilde, Fotoalbum, Tidsforløp og Levende.

• Oppdateringen legger til nye komplikasjoner, inkludert Trening, Musikk og Meldinger.

• Du kan legge til og tilpasse urskiver fra Urskivegalleri i Apple Watch-appen på iPhone.

• Oppdag og legg til komplikasjoner fra tredjeparter i Urskivegalleri.

Aktivitet

• Du kan nå dele og sammenligne aktivitetsringene dine med andre.

• Ranger resultater alfabetisk eller etter hvem som er nærmest å nå bevegelsesmålet eller treningsmålet, antall skritt eller treningsøkter for dagen.

• Bli varslet automatisk når en venn fullfører ringene sine, fullfører en treningsøkt eller oppnår en prestasjon.

• Send tilpassede smarte svar for å oppmuntre eller oppildne konkurrentene dine.

• Se loggen din i den nye fanen Deling i Aktivitetsappen på iPhone.

Trening

• Hurtigstart er tilgjengelig for de mest brukte treningsformene.

• Vis flere typer data samtidig, og tilpass dem for hver treningsform.

• Nye bevegelser kan brukes til å sette deløkter på pause, starte igjen og merke dem.

• Treningsøkter av typen «Annet» kan nå merkes som yoga, pilates, kjernetrening osv.

• Sett løpeøkter automatisk på pause.

• Siri kan nå sette treningsøkter på pause, starte igjen og avslutte økten.

• Treningsøkter utendørs viser nå ruten på et kart med fartsindikatorer.

Rullestolbrukere

• Aktivitetsringene er optimalisert for rullestolbrukere.

• Treningsøktene tar hensyn til ulike teknikker i ulike hastigheter og terreng.

• Antall tak regnes med i det daglige kaloriforbrenningsmålet.

• Få varsler om å trille litt rundt for å slutte trilleringen.

• Det er lagt til nye treningsøkter for raske og rolige rullestoløkter utendørs.

Pust

• Den nye pusteappen minner deg på å ta korte pauser i løpet av dagen og fokusere på pusten din.

• Beroligende animasjoner og veiledende prikking på armen guider deg mens du puster dypt inn og ut.

• Juster lengden på øktene og antall åndedrag per minutt.

• Få et sammendrag etter økten, inkludert pulsmåling.

• Få påminnelser om pusteøkter.

• Få et ukentlig sammendrag.

Kommunikasjon

• Uttrykksfulle meldinger

• Feir store øyeblikk med effekter i fullskjerm.

• Bruk Tapback for å gi raske reaksjoner på meldinger, koblinger og bilder.

• Håndskrevne meldinger animeres som blekk på papir.

• Send klistremerker, enten de som følger med eller som du laster ned fra tredjeparter.

• Se hemmelige meldinger sendt med usynlig blekk.

• Skrible

• Skriv med fingeren på skjermen, og Apple Watch konverterer håndskriften til maskinskrevet tekst.

• Bla gjennom foreslåtte svar med Digital Crown.

• Skrible er tilgjengelig på engelsk (USA), kinesisk (tradisjonell) og kinesisk (forenklet).

• Svaralternativer er tilgjengelig fra meldings- og e‑postvarsler, inkludert Digital Touch, emoji og hurtigsvar.

• Emojier har blitt oppdatert, inkludert nye varianter av eksisterende symboler for å dekke begge kjønn, familievarianter med én forelder, regnbueflagg og en ny utforming av populære emojier.

• Nødanrop (SOS)

• Trykk og hold inne sideknappen for å ringe nødetatene.

• Varsle automatisk nødkontaktene dine og del posisjonen din.

• Vis nødinfoen din med detaljer om medisinbruk, allergier og helsetilstand.

• Nødnummeret endres automatisk etter hvor du befinner deg.

Hjem

• Bruk den nye hjemappen til å styre HomeKit-aktivert tilbehør.

• Aktiver stemninger opprettet fra iPhone for å styre grupper av tilbehør med ett trykk.

• Styr favorittilbehøret ditt fra håndleddet, selv utenfra via en Apple TV eller iPad.

• Det legges til støtte for IP-kamera så du kan se direktesendt video i varslinger med rikt innhold og styre tilbehørskontroller.

Andre forbedringer

• Bruk den nye påminnelsesappen til å organisere påminnelser, handleliste og annet.

• Se hvor venner og familie befinner seg med den nye Finn vennene mine-appen.

• Betal med Apple Pay fra tredjepartsapper.

• Slett hendelser og bytt kalendere i kalenderappen.

• FaceTime-lydanrop støttes nå direkte fra Apple Watch.

• Søk etter innstillinger i Apple Watch-appen på iPhone.

• Kameraappen har kontroller for blits, Live Photo, HDR, zoom, bildesekvenser og kameraet foran og bak.

• Siri støttes nå på engelsk (Irland), engelsk (Sør-Afrika), kantonesisk (Fastlands-Kina) og spansk (Chile).

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige på alle enheter eller i alle land eller områder.

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på dette nettstedet: https://support.apple.com/no-no/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어