Boot Camp - Windows Vista 64-oppdatering 2.1

Systemkrav:

• Windows Vista 64

Filstørrelse: 236 MB

Last ned

Leopard er verdens mest avanserte operativsystem. Så avansert at du til og med kan kjøre Windows hvis det er et PC-program du trenger å bruke. Bare skaff deg et Windows-eksemplar og start Boot Camp, som nå er inkludert i Leopard. Konfigureringen er enkel og grei, akkurat som forventet på en Mac.

Nyheter i denne versjonen

Denne oppdateringen løser problemer og forbedrer kompatibiliteten med Microsoft Windows XP og Microsoft Windows Vista på en Mac-maskin med Boot Camp. Den anbefales sterkt for alle Boot Camp-brukere som kjører 64-bits versjoner av Windows XP og Windows Vista.

Du finner ytterligere informasjon på dette webstedet: http://www.apple.com/no/support/bootcamp/

Merk: Denne nedlastingen inneholder komplette eksemplarer av Boot Camp Windows Vista 64-drivere (versjon 2.1). Hvis du allerede har installert Boot Camp-drivere, vil de ble oppdatert. Hvis du ikke har noen Boot Camp-drivere installert, vil versjon 2.1-drivere bli installert i det allerede installerte Windows-operativsystemet.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어