Last ned - Kombinert macOS Mojave 10.14.5-oppdatering

Systemkrav: macOS Mojave 10.14

Filstørrelse: 2,62 GB

Last ned

macOS Mojave 10.14.5-oppdateringen forbedrer stabiliteten og påliteligheten for Macen og anbefales for alle brukere.

Nytt i oppdateringen:

• Det legges til støtte for AirPlay 2 for deling av videoer, bilder, musikk og mer direkte fra Macen til AirPlay 2-kompatible smart-TV-er.

• Lydforsinkelsen reduseres på MacBook Pro-modeller lansert i 2018.

• Det rettes en feil som førte til visningsfeil for enkelte store OmniOutliner- og OmniPlan-dokumenter.

Se mer detaljert informasjon om denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT209149

Se mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어