Mac Pro EFI-firmwareoppdatering 1.2

Systemkrav:

• Mac OS X-versie 10.4.10 eller nyere

• Mac Pro

• Mac Pro (8-core)

Filstørrelse: 2,8 MB

Last ned

EFI-firmwareoppdateringen retter opp vifteproblemer og Boot Camp-problemer på Mac Pro-maskiner.

Når firmwaren har blitt installert på maskinen, har maskinen en av følgende BootROM-versjoner:
MP11.005C.B08 eller MP21.007F.B06

Du kan finne ut hvilken BootROM-versjon som er installert på maskinen, ved hjelp av Systemprofil.

Fullfør firmwareoppdateringen ved å følge instruksjonene i oppdateringsprogrammet (/Programmer/Verktøy/Mac Pro EFI-firmwareoppdatering.app). Oppdatereren starter automatisk når installeringsprogrammet lukkes.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어