Last ned - Kombinert macOS Catalina 10.15.5-oppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15

Filstørrelse: 4,8 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.5 introduserer administrering av batteritilstand i innstillingene for Strømsparing på bærbare datamaskiner, mulighet for å styre automatisk framheving av videoruter i FaceTime-gruppesamtaler og kontroller for å finjustere den innebygde kalibreringen av Pro Display XDR. Oppdateringen forbedrer også stabiliteten, påliteligheten og sikkerheten til Macen din.

Administrering av batteritilstand

• Administrering av batteritilstand hjelper deg med å maksimere batterilevetiden på din bærbare Mac.

• Strømsparing-valgpanelet viser nå batteritilstand og anbefaler batteriservice hvis det trengs.

• Administrering av batteritilstand kan deaktiveres.

Du finner mer informasjon på: https://support.apple.com/kb/HT211094

Framhevingsvalg i FaceTime

• En innstilling gjør det mulig å kontrollere automatisk framheving i gruppesamtaler i FaceTime, slik at videoruter ikke lenger endrer størrelse når en deltaker snakker.

Finjustering av kalibrering for Pro Display XDR

• Det er lagt til kontroller for å finjustere den innebygde kalibreringen av Pro Display XDR ved å justere hvitpunktet og lystettheten, slik at det matcher ditt eget kalibreringsmål.

Denne oppdateringen inneholder også feilrettinger og andre forbedringer.

• Det rettes en feil som kunne føre til at Påminnelser ikke sendte varslinger for gjentatte påminnelser.

• Det rettes en feil som kunne føre til at passordet ikke kunne skrives inn på påloggingsskjermen.

• Det rettes en feil som kunne føre til at Systemvalg fortsatte å vise en varsling selv etter at en oppdatering var blitt installert.

• Det rettes en feil som kunne føre til at det innebygde kameraet ikke ble funnet når du forsøkte å bruke det etter å ha brukt et videokonferanseprogram.

• Det rettes en feil for Macer med Apple T2 Security Chip som kunne føre til at de innebygde høyttalerne ikke ble vist som en lyd ut-enhet i Lyd-valgpanelet.

• Det rettes en feil med stabiliteten ved opp- og nedlasting av mediefiler fra iCloud-bildebiblioteket mens Macen er i dvale.

• Det rettes en feil med stabiliteten ved overføring av store datamengder til RAID-volumer.

• Det rettes en feil hvor tilgjengelighetsvalget Reduser bevegelse ikke reduserte hastigheten på animasjoner i gruppesamtaler i FaceTime.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle Apple-enheter. Du finner mer informasjon om denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT210642

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어