Mac OS X 10.4.1 oppdatering

Systemkrav:

• Mac OS X 10.4 or later

Filstørrelse: 37 MB

Last ned

10.4.1-oppdateringen forbedrer stabiliteten for Mac OS X versjon 10.4 og anbefales for alle brukere. Den inneholder forbedringer for:

• fildeling med AFP- og SMB/CIFS-nettverksfiltjenester

• bruk av DHCP i trådløse nettverk

• brukerpålogging ved bruk av LDAP- og Active Directory-tjenere

• kjernegrafikksystemet inkludert oppdaterte ATI- og NVIDIA-grafikkdrivere

• synkronisering med .Mac

• programmene Adressebok, iCal, Fontbok, Mail og Preview

• Dashboard-widgetene Adressebok, Flight Tracker, Phone Book og Verdensklokke

• oppretting og brenning av diskfiler ved hjelp av Diskverktøy

• kompatibilitet med programmer og enheter fra tredjepartsleverandører

Hvis du vil vite mer om denne oppdateringen, kan du gå til: Om oppdateringen for Mac OS X 10.4.1.

Støttede språk:  Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, 日本語