Mac OS X 10.6.7-oppdatering for MacBook Pro (tidlig 2011)

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.6

• MacBook Pro tidlig 2011

Filstørrelse: 368,21 MB

Last ned

Mac OS X 10.6.7-oppdateringen for MacBook Pro anbefales for alle MacBook Pro-maskiner fra tidlig i 2011. Den inneholder generelle operativsystemforbedringer for Mac OS X Snow Leopard som gir bedre stabilitet, kompatibilitet, ytelse og sikkerhet for Mac-maskinen. Dette omfatter problemløsninger som gjør følgende:

• forbedrer stabiliteten til Back to My Mac

• løser et problem med overføring av filer til enkelte SMB-tjenere

• løser ulike småfeil i Mac App Store

• retter opp små ytelsesfeil i FaceTime

• gir bedre grafikkstabilitet og kompatibilitet for eksterne skjermer

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어