Last ned - macOS Mojave -oppdatering 10.14.4

Systemkrav: macOS Mojave 10.14.3

Filstørrelse: 2,53 GB

Last ned

macOS Mojave 10.14.4-oppdateringen inneholder feilrettinger og forbedringer, forbedrer stabiliteten og påliteligheten for Macen og anbefales for alle brukere.

Safari

• Mørk modus kan nå brukes med nettsteder som støtter tilpassede fargesett.

• Nettsidepålogging forenkles når Autoutfyll passord brukes.

• Push-varslingsdialogruter tillates kun etter interaksjon med nettstedet.

• Det legges til en advarsel for når en usikker nettside lastes inn.

• Støtte for den utløpte Do Not Track-standarden fjernes for å hindre potensiell bruk som fingeravtrykksvariabel. Intelligent Tracking Prevention beskytter nå mot sporing på tvers av nettsteder som standard.

iTunes

• Naviger-fanen inneholder nå flere anbefalinger fra redaksjonen per side. Dette gjør det enklere å oppdage ny musikk, nye spillelister og annet i Apple Music.

AirPods

• Det er nå støtte for nye AirPods (andre generasjon).

Mer

• Det er nå støtte for luftkvalitetsindeks for USA, Storbritannia og India i Kart.

• Lydkvaliteten i lydopptak i Meldinger er forbedret.

• Støtten for eksterne grafikkort i Aktivitetsmonitor er forbedret.

• Det rettes en feil i App Store som kan ha hindret bruk av de nyeste versjonene av Pages, Keynote, Numbers, iMovie og GarageBand.

• Stabiliteten til USB-lydenheter ved bruk sammen med MacBook Air-, MacBook Pro- og Mac mini-modeller lansert i 2018, er forbedret.

• Standard skjermlysstyrke for MacBook Air (lansert høsten 2018) er korrigert.

• Det rettes en grafikkompatibilitetsfeil som kunne forekomme med enkelte eksterne skjermer koblet til Mac mini (2018).

• Det rettes Wi-Fi-tilkoblingsfeil som kunne forekomme etter oppgradering til macOS Mojave.

• Det rettes en feil som kunne føre til at Exchange-kontoer som ble lagt til på nytt, forsvant fra valgpanelet Internett-kontoer.

• Det rettes en feil som kunne føre til hyppige forespørsler om AOL-brukerpassord i Mail.

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om denne oppdateringen, kan du gå til https://support.apple.com/kb/HT209149

Hvis du vil ha detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du gå til https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어