Last ned - Kombinert macOS Catalina 10.15.2-oppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15

Filstørrelse: 4,59 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, påliteligheten og ytelsen for Macen og anbefales for alle brukere.

Oppdateringen inneholder følgende feilrettinger og forbedringer:

Musikk

• Det er igjen mulig å håndtere musikkbiblioteket i kolonnevisning.

• Det rettes en feil som kunne føre til at albumbilder ikke ble vist.

• Det rettes en feil som kunne føre til at musikkequalizeren ble nullstilt under avspilling.

iTunes-fjernkontroll

• Det legges til støtte for fjernstyring av Musikk-programmet og Apple TV-appen på Macen fra iPhone og iPad.

Bilder

• Det rettes en feil som kunne føre til at enkelte .AVI- og .MP4-filer ble vist som uten støtte.

• Det rettes en feil som førte til at nylig opprettede mapper ikke ble vist i Albumer-visningen.

• Det rettes en feil som kunne føre til at manuelt sorterte bilder i et album ble skrevet ut eller eksportert i feil rekkefølge.

• Det rettes en feil som førte til at zoom-for-å-beskjære-verktøyet ikke fungerte i utskriftsforhåndsvisningen.

Mail

• Det rettes en feil som kunne føre til at Mail-valg ble åpnet som et tomt vindu.

• Det rettes en feil som kunne føre til at angrefunksjonen ikke kunne hente tilbake slettede e-postmeldinger.

Annet

• Stabiliteten ved synkronisering av bøker og lydbøker til iPad og iPhone via Finder er forbedret.

• Det rettes en feil som kunne føre til at påminnelser ble vist i feil rekkefølge i I dag-smartlisten i Påminnelser-programmet.

• Det rettes en feil som kunne føre til at innskriving av tekst gikk tregt i Notater-programmet.

Du finner mer informasjon om denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT210642

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어