Verktøy for å fjerne skadelig Flashback-programvare

Systemkrav: OS X Lion without Java installed

Filstørrelse: 356 kB

Last ned

Denne oppdateringen fjerner de vanligste variantene av den skadelige programvaren Flashback. Oppdateringen inneholder samme verktøy for å fjerne skadelig programvare som Java for OS X 2012-003.

Oppdateringen anbefales for alle Mac-brukere som ikke har installert Java.

Du finner detaljer om denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT5246?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: