iMac EFI-firmwareoppdatering 1.7

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.8

• OS X Lion 10.7 eller nyere.

Filstørrelse: 3,69 MB

Last ned

Denne oppdateringen muliggjør Lion-gjenoppretting via en Internett-forbindelse og inneholder løsninger på problemer med Apple Thunderbolt Display-kompatibilitet og ytelsen for Thunderbolt-måldiskmodus på iMac-modeller lansert tidlig i 2011.

Du finner mer informasjon om Lion-gjenoppretting på http://www.apple.com/no/macosx/recovery/.

iMac EFI-oppdateringen oppdaterer EFI-firmwaren på iMac-maskinen. Når iMac-maskinen starter på nytt, vises det en grå skjerm med en statuslinje som viser framdriften for oppdateringen. Det tar flere minutter å fullføre oppdateringen. Ikke forstyrr eller slå av strømmen på iMac-maskinen mens oppdateringen pågår.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publiseringsdato: