EFI-firmwareoppdatering for iMac 1.9

Systemkrav:

• OS X Lion 10.7.3

Filstørrelse: 3,77 MB

Last ned

Denne oppdateringen løser flere problemer for å øke stabiliteten til iMac-maskiner (midten av 2011) og anbefales for alle brukere.

Oppdateringen gir en mer pålitelig oppstart fra nettverket, løser et problem som kan forhindre HDCP-autentisering etter oppstart, og løser et problem med valg av oppstartsenhet når en USB-lagringsenhet er koblet til.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어