iPhoto 9.1

Systemkrav:

• Mac OS X 10.6.3 eller nyere

Filstørrelse: 177,33 MB

Last ned

Denne oppdateringen gjør tilgjengelig flere nye trykk- og utskriftsprodukter i iPhoto ’11. Oppdateringen forbedrer også stabiliteten og retter opp noen mindre feil.

• Gjør det mulig å lage og bestille kalendere i iPhoto.

• Flere julekorttemaer med boktrykkskvalitet er nå tilgjengelig.

• Retter opp et problem som hindret at videoer lastet ned fra MobileMe eller Flickr kunne importeres i iPhoto-hendelser.

Denne oppdateringen anbefales for alle iPhoto ’11-brukere.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어