Last ned - Kombinert Mac OS X 10.5.8 oppdatering

Systemkrav:

• Mac OS X 10.5 - 10.5.7

Filstørrelse: 759 MB

Last ned

10.5.8-oppdateringen anbefales for alle Mac OS X Leopard-brukere og inneholder generelle feilrettinger for operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Macintosh-maskinen, i tillegg til spesifikke feilrettinger for:

• problemer med kompatibilitet og stabilitet ved tilkobling til AirPort-nettverk.

• et problem som kunne føre til at enkelte skjermoppløsninger ikke vises i Skjermer-valgpanelet.

• problemer som kan påvirke Bluetooth-stabilitet.

Du finner informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på dette webstedet: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어