macOS Catalina 10.15.6 oppdatering

Systemkrav:

macOS 10.15.5

Filstørrelse: 2,99 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.6 forbedrer sikkerheten og stabiliteten for Macen.

• Det legges til et nytt valg som optimaliserer videostrømming på HDR-kompatible, bærbare Macer og forbedrer batteribrukstiden.

• Det rettes en feil der navnet på datamaskinen kunne bli endret etter installering av en programvareoppdatering.

• Det løses en feil som kunne føre til at enkelte USB-baserte mus- og styreflateenheter kunne miste tilkoblingen.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle Apple-enheter.

Du kan lese mer om denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT210642

Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어