Last ned - Kombinert OS X Mountain Lion-oppdatering 10.8.5

Systemkrav: OS X Mountain Lion v10.8

Filstørrelse: 831,13 MB

Last ned

10.8.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mountain Lion og forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen, inkludert følgende:

• Løser et problem som kan føre til at meldinger ikke vises i Mail

• Forbedrer AFP-filoverføringsytelsen via 802.11ac Wi-Fi

• Løser et problem som kan føre til at skjermspareren ikke starter automatisk

• Forbedrer Xsan-stabiliteten

Du finner detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어