Last ned - Kombinert OS X El Capitan 10.11.4-oppdatering

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Filstørrelse: 1,94 GB

Last ned

OS X El Capitan-oppdatering 10.11.4

OS X El Capitan 10.11.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen. Oppdateringen anbefales for alle OS X El Capitan-brukere.

Denne oppdateringen

• legger til muligheten for å passordbeskytte notater med privat informasjon i Notater

• legger til muligheten for å sortere notater alfabetisk, etter dato opprettet eller dato endret i Notater

• legger til muligheten for å importere Evernote-filer i Notater

• legger til støtte for deling av Live Photos mellom iOS og OS X via AirDrop og Meldinger

• retter opp en feil som kan føre til at det tar lang tid å åpne RAW-bilder i Bilder

• legger til muligheten for at iBooks kan lagre PDF-er i iCloud, slik at de er tilgjengelige på alle enhetene dine

• retter opp en feil som hindrer lasting av Twitter t.co-koblinger i Safari

• hindrer at JavaScript-dialogruter blokkerer tilgang til andre nettsider i Safari

• retter opp en feil som fører til at VIP-postkassen ikke fungerer med Gmail-kontoer

• retter opp en feil som fører til at USB-lydenheter kobles fra

• forbedrer kompatibiliteten og stabiliteten for Apple USB-C-multiportadaptere

Du finner detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT201222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어