Nullstillingsverktøy for iPod 1.0.4 for Windows

Systemkrav:

• Windows 2000 with SP4

• Windows XP (SP2)

Filstørrelse: 8,2 MB

Last ned

Bruk Nullstillingsverktøy for iPod til å gjenopprette følgende iPod-modeller med fabrikkinnstillingene når det ikke er mulig å gjøre det ved hjelp av iTunes:

• iPod shuffle (første generasjon)
  • iPod shuffle (andre generasjon)

Gjenopprettingsprosessen sletter all musikk og alle data på iPod-enheten og installerer den nyeste iPod-programvaren på den.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어