Last ned - Mac OS X v10.6.8-oppdatering v1.1

Systemkrav: Mac OS X 10.6.7

Filstørrelse: 453,55 MB

Last ned

10.6.8-oppdateringen anbefales for alle brukere som har Mac OS X Snow Leopard, og inneholder generelle operativsystemforbedringer som gir bedre stabilitet, kompatibilitet og sikkerhet for Mac-maskinen. Dette omfatter problemløsninger som gjør følgende:

• forbedrer Mac App Store slik at Mac-maskinen blir klar for å oppgraderes til Mac OS X Lion

• løser et problem som kan føre til at Preview avslutter uventet

• gir bedre støtte for IPv6

• gjør VPN-forbindelser mer stabile

• identifiserer og fjerner kjente varianter av Mac Defender

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어