Last ned macOS Catalina 10.15.1 oppdatering

Systemkrav: macOS Catalina 10.15

Filstørrelse: 4,53 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.1-oppdateringen inneholder oppdaterte og nye emojier, støtte for AirPods Pro, funksjonen Sikker HomeKit-video, HomeKit-kompatible rutere og nye personverninnstillinger for Siri i tillegg til feilrettinger og forbedringer.

Emojier

• Du får over 70 nye og oppdaterte emojier, inkludert dyr, mat, aktiviteter, nye tilgjengelighetsemojier, kjønnsnøytrale emojier samt valg av hudfarge for par-emojier.

AirPods-støtte

• Det legges til støtte for AirPods Pro.

Hjem-program

• Ved hjelp av Sikker HomeKit-video kan du trygt ta opp, lagre og se på kryptert video fra sikkerhetskameraene dine, som kan registrere personer, dyr og kjøretøy.
  • HomeKit-kompatible rutere gir deg kontroll over hva HomeKit-tilbehøret ditt kommuniserer med på internett og i hjemmet ditt.
  • Det legges til støtte for AirPlay 2-kompatible høyttalere i stemninger og automatiseringer.

Siri

• Personverninnstillinger lar deg velge om du vil bidra til å forbedre Siri og Diktering ved å tillate at Apple kan lagre lyden fra din bruk av Siri og Diktering.
  • Siri- og Diktering-loggene dine kan nå slettes i Siri-innstillingene.

Denne oppdateringen inneholder også feilrettinger og andre forbedringer:

• Muligheten til å se filnavn i Alle bilder-visningen i Bilder er igjen tilgjengelig.
  • Muligheten til å filtrere etter favoritter, bilder, videoer, redigerte og nøkkelord i Dager-visningen i Bilder er igjen tilgjengelig.
  • Det rettes en feil der Meldinger kun sendte én varsling selv om funksjonen for gjentatte varslinger var aktivert.
  • Det løses et problem som førte til at Kontakter ved åpning viste en tidligere vist kontakt i stedet for kontaktlisten.
  • Det rettes feil som kunne forekomme i Musikk-programmet ved visning av spillelister i mapper og sanger nylig lagt til i Sanger-listen.
  • Stabiliteten ved overføring av iTunes-bibliotekdatabaser til Musikk- og Podkaster-programmet og Apple TV-appen er forbedret.
  • Det rettes en feil som førte til at navnet på nedlastet innhold ikke ble vist i Nedlastinger-mappen i Apple TV-appen.

Du finner mer informasjon om denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT210642

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어