Last ned - Kombinert OS X Mavericks-oppdatering 10.9.5

Systemkrav: OS X 10.9

Filstørrelse: 982,3 MB

Last ned

OS X Mavericks 10.9.5-oppdateringen anbefales for alle Mavericks-brukere. Oppdateringen gir bedre stabilitet, kompatibilitet og sikkerhet for Mac-maskinen.

Nytt i denne oppdateringen:

• Økt pålitelighet for VPN-tilkoblinger som bruker USB-smartkort til godkjenning.

• Økt pålitelighet ved bruk av filer på SMB-tjenere.

• Safari 7.0.6

Du finner mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어