iTunes 9.2.1

Systemkrav:

• Mac OS X version 10.4.11 or later

• Mac OS X version 10.5 or later is required to play an iTunes LP or iTunes Extras

• Windows XP Service Pack 2 or later, 32-bit editions of Windows Vista, or 32-bit editions of Windows 7

• 64-bit editions of Windows Vista or Windows

Filstørrelse: 101,82 MB (Mac); 92,48 MB (Windows 32); 93,18 MB (Windows 64)

Last ned

iTunes 9.2.1 inneholder en rekke viktige feilrettinger, blant annet:

• Deaktiverer eldre versjoner av enkelte inkompatible programtillegg fra tredjeparter
  • Retter små problemer med flytting og slipping av objekter
  • Retter et ytelsesproblem som kan oppstå når enkelte enheter synkroniseres med iTunes 9.2 for første gang
  • Retter et problem med oppgradering til iOS 4 på en iPhone eller iPod touch med krypterte sikkerhetskopier
  • Retter andre problemer for å forbedre stabiliteten og ytelsen

iTunes 9.2 har mange nye funksjoner og forbedringer, blant annet:

• Synkroniser med iPhone 4 for å nyte musikk, filmer, TV-programmer, bøker og annet mens du er på farten.
  • Synkroniser og les bøker med iPhone eller iPod touch med iOS 4 og iBooks 1.1.
  • Organiser og synkroniser PDF-dokumenter som bøker. Les PDFer med iBooks 1.1 på iPad-enheter og iPhone- eller iPod touch-enheter med iOS 4.
  • Organiser programmene på iOS 4-hjemskjermene i mapper ved hjelp av iTunes.
  • Raskere sikkerhetskopiering ved synkronisering av en iPhone eller iPod touch med iOS 4.
  • Forbedringer for albumbilder gjør at bildene vises raskere når du blar gjennom biblioteket ditt.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, går du til: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어