iTunes 11.4 for OS X 10.6

Systemkrav:

• OS X versjon 10.6 eller nyere.

• 400 MB ledig plass på harddisken.

• Tilgjengelighet til iTunes i nettskyen, iTunes Match og iTunes Radio varierer fra land til land.

• iTunes Radio krever OS X versjon 10.7 eller nyere.

• iTunes Extras krever OS X versjon 10.9.3 eller nyere.

Filstørrelse: OS X (242,4 MB)

Last ned

iTunes 11.4 har støtte for synkronisering av musikk, filmer og mer til enheter med iOS 8.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, går du til: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어