Safari 1.2

Systemkrav:

• Mac OS X

• Version OS X 10.3 - 10.3.8

Filstørrelse: 7 MB

Last ned

Safari 1.2 har forbedret støtte for webstandarder, noe som gir bedre kompatibilitet med websider og webapplikasjoner. Safari har dessuten støtte for godkjenning av personlige sertifikater, og kompatibilitet med Java 1.4.2 gir tilgang til websteder som bruker LiveConnect sammen med JavaScript og Java-appleter.

Denne oppdateringen gir også forbedret programstabilitet, full tastaturtilgang for navigering på websider og mulighet til å gjenoppta avbrutte nedlastinger.

Støttede språk:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어