Mac OS X Mountain Lion Installer

Systemkrav: OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8

Filstørrelse: 4,45 GB

Last ned

Mac OS X 10.8 Mountain Lion er tilgjengelig for eldre systemer som ikke er kompatible med den nyeste versjonen av macOS, og krever følgende:

• OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8 allerede installert

• 2 GB minne

• 8 GB ledig plass

• Noen funksjoner krever en Apple-ID, som er underlagt vilkår.

• Enkelte funksjoner krever en kompatibel internettleverandør. Kostnader kan påløpe.

Du trenger også en av følgende Mac-modeller:

• iMac (midten av 2007 til 2020)

• MacBook (aluminium, sent 2008 eller tidlig 2009 eller nyere)

• MacBook Pro (midten av / sent 2007 eller nyere)

• MacBook Air (sent 2008 eller nyere)

• Mac mini (tidlig 2009 eller nyere)

• Mac Pro (tidlig 2008 eller nyere)

• Xserve (tidlig 2009)

Macer som leveres med Mac OS X Mavericks eller nyere, er ikke kompatible med dette installasjonsprogrammet.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어