Last ned macOS Catalina 10.15.7 oppdatering

Systemkrav: macOS 10.15.6

Filstørrelse: 2,86 GB

Last ned

macOS Catalina 10.15.7 inneholder viktige sikkerhetsoppdateringer og feilrettinger for Macen.

• Det rettes en feil som gjorde at macOS ikke koblet til Wi-Fi-nettverk automatisk.

• Det rettes en feil som kunne hindre synkronisering av filer via iCloud Drive.

• Det rettes en grafikkfeil som kunne oppstå på iMac (Retina 5K, 27-tommer, 2020) med Radeon Pro 5700 XT.

Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle Apple-enheter. Du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen på: https://support.apple.com/kb/HT201222

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어