Last ned - Java for OS X 2017-001

Filstørrelse: 63,98 MB

Last ned

Java for macOS 2017-001 installerer den eldre Java 6 runtime for macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.10 Yosemite, macOS 10.9 Mavericks, macOS 10.8 Mountain Lion og macOS 10.7 Lion.

Denne pakken er utelukkende beregnet på støtte for eldre programvare, og den installerer den samme versjonen av Java 6 som er inkludert i 2015-001, 2014-001- og 2013-005-utgivelsene. Avslutt alle Java-programmer før installering av denne oppdateringen.

Avslutt alle Java-programmer før installering av denne oppdateringen.

Se http://support.apple.com/kb/HT6133?viewlocale=no_NO for flere detaljer om denne oppdateringen.

Se http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO for å finne informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen.

Hold programvaren oppdatert. Hvis du trenger Java, laster du ned den nyeste versjonen av Java for OS X direkte fra Oracle https://www.java.com

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어