Last ned iTunes 12.6.2 for macOS

Systemkrav:

400 MB ledig diskplass

• Tilgjengelighet for iCloud-musikkbibliotek, iTunes Match og iTunes Radio kan variere i ulike land

• iTunes Extras krever OS X-versjon 10.10.3 eller nyere

• Windows 7 eller nyere

• 64-bitsutgaver av Windows 7 og Windows 8 krever 64-bitsinstalleren for iTunes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.itunes.com/no/download

• 400 MB ledig diskplass

• Støtte for skjermleser krever Window-Eyes 7.2 eller nyere. Hvis du vil ha informasjon om tilgjengelighet i iTunes, kan du gå til www.apple.com/accessibility

• iTunes er nå et 64-bitsprogram for 64-bitsutgaver av Windows 8 og 7. Det kan hende at enkelte visualiserere fra tredjeparter ikke er kompatible med denne versjonen av iTunes. Kontakt utvikleren for å få en oppdatert visualiserer som er kompatibel med iTunes 12.1 eller nyere

• Apple Music krever OS X-versjon 10.9.5 eller nyere

Last ned

Windows:

Denne oppdateringen er laget for skjermer med høy PPT, slik at tekst og bilder blir skarpere og tydeligere. Den inkluderer også små forbedringer av apper og ytelse.

Mac:

Denne oppdateringen inkluderer små forbedringer av apper og ytelse.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어