Last ned - iTunes 12.4.3 for Windows (64-bits – for eldre skjermkort)

Systemkrav:

• Windows 7 eller nyere

• 64-bits utgaver av Windows 7 og Windows 8 krever 64-bits iTunes-installerer. Du finner mer informasjon på www.itunes.com/no/download

• 400 MB ledig diskplass

• Skjermleserstøtte krever Window-Eyes 7.2 eller nyere. Du finner mer informasjon om tilgjengelighet i iTunes på www.apple.com/no/accessibility

• iTunes er nå et 64-bits program for 64-bits utgaver av Windows 8 og 7. Det kan være at enkelte visualiserere fra tredjeparter ikke er kompatible med denne versjonen av iTunes. Kontakt utvikleren for å få en oppdatert visualiserer som er kompatibel med iTunes 12.1 og nyere

• Tilgjengeligheten av iTunes i nettskyen, iTunes Match og iTunes Radio kan variere fra land til land

Filstørrelse: 134,6 MB

Last ned

Denne iTunes-installereren er bare for Windows 7 og nyere i 64-bits systemer som ikke kan støtte iTunes-kravene for videoavspilling på eldre og mindre avanserte skjermkort. Bruk denne installereren bare hvis følgende varselmelding fra iTunes 12.2 eller nyere førte deg til denne siden. Bruk av denne installereren på feil system kan hindre systemet i å få tak i riktig iTunes-installerer i framtida.”

Prøv å bruke den anbefalte installereren først hvis du ikke allerede har gjort det. http://www.apple.com/no/itunes/download/

Hvis en varselmelding fra iTunes førte deg til denne siden, følger du denne framgangsmåten:

1. Last ned iTunes-installereren til Windows-skrivebordet

2. Finn fram til iTunes64Setup.exe og dobbeltklikk for å kjøre installereren

3. Installer på vanlig måte. iTunes-biblioteket ditt vil ikke bli berørt.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어