Last ned macOS High Sierra 10.13.2

Systemkrav: Denne oppdateringen anbefales for alle Mac-maskiner som kjører macOS High Sierra 10.13.1. For alle andre systemer som kjører macOS High Sierra, installer 10.13.2 via programvareoppdateringer i Mac App Store.​

Filstørrelse: 2,08 GB

Last ned

macOS High Sierra 10.13.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer kompatibilitet med bestemte USB-lydenheter fra tredjeparter

• Forbedrer VoiceOver-navigering under forhåndsvisning av PDF-dokumenter

• Forbedrer kompatibilitet med leselister i Mail

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer, kan du gå til dette nettstedet: https://support.apple.com/no-no/HT201222

Denne oppdateringen anbefales for alle Mac-maskiner som kjører macOS High Sierra 10.13.1. For alle andre systemer som kjører macOS High Sierra, installer 10.13.2 via programvareoppdateringer i Mac App Store.​

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어