Last ned iTunes 12.8.2 for Mac

Systemkrav:

Maskinvare:

• Mac med Intel-prosessor

• Hvis du vil spille av videoer i 720p HD, en iTunes LP eller iTunes Extras, trenger du en 2,0 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere

• Hvis du vil spille av videoer i 1080p HD, trenger du en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-prosessor eller raskere og 2 GB RAM

• Skjermoppløsning på 1024 x 768 eller høyere. Skjermoppløsning på 1280 x 800 eller høyere kreves for å spille av en iTunes LP eller iTunes Extras

• Internettforbindelse for å bruke Apple Music, iTunes Store og iTunes Extras

• Apples kombinerte stasjon eller SuperDrive-stasjon for å lage CD-er med lydinnhold, MP3-filer eller sikkerhetskopier. Enkelte CD-RW-brennere fra andre produsenter enn Apple kan også fungere. Låter fra Apple Music-katalogen kan ikke brennes på CD

Programvare:

• macOS versjon 10.11.4 eller nyere

• 400 MB ledig diskplass

• Tilgangen til Apple Music, iTunes Store og iTunes Match kan variere fra land til land

• Prøveabonnement på Apple Music krever registrering

Filstørrelse: 275,9 MB

Last ned

Denne oppdateringen løser et problem som kan forhindre at iTunes spiller av media på AirPlay-høyttalere fra tredjeparter. Den inkluderer også små forbedringer av apper og ytelse.

Brukere som har versjon 10.10.5, kan laste ned iTunes 12.8.1 her

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어