Om sikkerhetsinnholdet i kritiske sikkerhetsoppdateringer for macOS Ventura 13.4.1

Dette dokumentet beskriver innholdet i kritiske sikkerhetsoppdateringer.

Om kritiske sikkerhetsoppdateringer

Kritiske sikkerhetsoppdateringer leverer viktige sikkerhetsforbedringer mellom programvareoppdateringer, og er kun tilgjengelige for den nyeste versjonen av iOS, iPadOS og macOS. Finn ut mer om kritiske sikkerhetsoppdateringer.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Nylige utgivelser er oppført på siden for sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

macOS Ventura 13.4.1 (a)

Utgitt 10. juli 2023

WebKit

Tilgjengelig for: macOS Ventura 13.4.1

Virkning: Behandling av nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode. Apple kjenner til en rapport om at dette problemet kan ha blitt utnyttet aktivt.

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-37450: en anonym forsker

macOS Ventura 13.4.1 (c)

Utgitt 12. juli 2023

Kritisk sikkerhetsoppdatering macOS Ventura 13.4.1 (c) inkluderer sikkerhetsinnholdet i Kritisk sikkerhetsoppdatering macOS Ventura 13.4.1 (a) og retter opp i et problem som førte til at enkelte nettsteder ikke ble vist på riktig måte.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.