Utgavemerknader for GarageBand for iOS og iPadOS

Finn ut mer om nåværende og tidligere versjoner av GarageBand for iOS og iPadOS.

Nytt i GarageBand for iOS 2.3.15

Stabilitet og pålitelighet

• GarageBand avsluttes ikke lenger uventet når du importerer en MIDI-fil som bruker en 3/4 taktsignatur.

• Løser et problem der GarageBand uventet kan avslutte mens du redigerer MIDI-toneanslag.

Drummer

• Swing-menyen i Drummer inkluderer nå et nytt alternativ kalt Uten swing.

Trinnsequencer

• Avspillingen forblir nå synkronisert etter at du endrer avspillingshastigheten for en rad og deretter går tilbake til den opprinnelige innstillingen.

Jam

• Jam-innstillingene viser ikke lenger dupliserte oppføringer for enheter.

Generelt

• Retter opp i et problem der Sustain-atferden kan vedvare selv når du bytter til effektoppsett som ikke har et alternativ for deaktivering.

• GarageBand viser nå konsekvent en melding når en Bluetooth-lydenhet er tilkoblet.

• Spilling av en akkord med tre toner (trykk med tre fingre) på et touch-instrument utløser ikke lenger en Angre-forespørsel.

Tidligere versjoner

GarageBand 2.3.14

GarageBand krever nå at brukeren gir tilgang til mikrofonen før det kan tas opp lyd fra mikrofonen eller andre kilder.

GarageBand 2.3.13

Stabilitet og pålitelighet

• GarageBand har nå forbedret ytelse når du blar gjennom lyder for Touch-instrumenter mens du spiller inn på iPad.

• Løser et problem der GarageBand kan avsluttes uventet under installasjon av lydpakker.

Ytelse

• Audio Unit-kontrollene avbrytes ikke lenger fordi GarageBand-lydmotoren nå starter på nytt automatisk når en ekstern enhet er tilkoblet.

Tilgjengelighet

• VoiceOver kunngjør nå sangdeler når de sveipes gjennom.

Lydbibliotek

• Når du drar Bilhorn-loopen i Lekekasse-lydpakken fra loopnavigeringen til et spor, plasseres nå riktig lyd i sporet.

• Hesteeffekten i Erhu-instrumentet forblir ikke lenger aktiv etter at kontrollen er sluppet, og mens forsiringer utløses samtidig.

• Løser et problem der noen Apple Loops ble forhåndsvist riktig i loopnavigeringen, men som så hørtes annerledes ut når de ble dratt til Spor-området.

Touch-instrumenter

• Når du dobbelttrykker på akkordstripen på iPhone, skjules ikke lenger tastaturet.

Støtte for ekstern maskinvare

• Inndata fra lydenheter som støtter AudioDriverKit, kan nå velges i GarageBand.

Generelt

• Nivåmåleren vises nå som forventet i inndatamenyen når du bruker et flerkanals lydgrensesnitt.

GarageBand 2.3.12

Nye funksjoner og forbedringer

• En Nytt mønster-knapp er lagt til i Trinnsequencer.

Stabilitet og pålitelighet

• GarageBand avsluttes ikke lenger av og til når en tone i pianorullen trykkes flere ganger i rask rekkefølge.

• GarageBand fryser ikke lenger når en app for et Audio Unit-tillegg instansieres i et prosjekt for første gang.

Ytelse

• Ytelsen er forbedret når du bruker tofingersbevegelsen til å kontrollere HiHats i trommesettet.

• Når du starter forhåndsvisning av lyden i en loop mens du spiller av en video, stoppes nå lydutgangen fra videoen.

Tilgjengelighet

• VoiceOver kunngjør nå skyveknappverdier på riktig måte i Compressor.

• VoiceOver kunngjør nå Nytt opptak-knappen på riktig måte i dokumenthåndtereren.

• Stompbokser i Smart Guitar-instrumentet kan nå aktiveres ved hjelp av VoiceOver.

• Navigasjonen i sporinnstillingene ved hjelp av VoiceOver er forbedret.

• VoiceOver kan nå brukes til å opprette, redigere og slette automatiseringspunkter.

• VoiceOver kunngjør nå verdier for kontroller i sampleren så snart de er valgt.

• VoiceOver kunngjør nå Pianotangenter-knappen på riktig måte.

• VoiceOver oppdateres nå for å kunngjøre endringer i kontroller når en ny kanalstripeinnstilling er lastet.

• VoiceOver inkluderer nå klokketikkingposisjonen ved kunngjøring av gjeldende avspillingsposisjon.

• VoiceOver konverterer ikke lenger akkordnavn som inneholder skarpe toner til deres enharmoniske flate ekvivalenter.

• VoiceOver starter nå områderedigeringsmenyen på iPadOS på riktig måte.

• Spoling med to fingre for å tilbakestille til begynnelsen av prosjektet under avspilling fungerer nå med VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå Perkusjon-kontrollene i Drummer på riktig måte.

• VoiceOver gir nå tilbakemelding når du redigerer områdegrenser.

• VoiceOver kunngjør nå det synlige området når du blar i Spor-området.

• Det er nå enklere å navigere i FX-kontroller med VoiceOver.

• Det er nå mulig å navigere gjennom alle trinnene i Skarptromme-raden i Rytme-sequencer.

• VoiceOver kunngjør nå det valgte målet når du drar og slipper elementer.

• Trykk tempo-knappen kan nå styres ved hjelp av VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå ansiktsgjenkjenningsknappen på riktig måte.

• VoiceOver gir nå en advarsel når en Apple Loop blir dratt til et område som ikke støttes på Live Loops-rutenettet.

• Loopnavigeringen er nå fullt tilgjengelig med VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå Tilbakestill filter-knappen i loopnavigereren på riktig måte.

• Bass- og skarptromme-variantskyveknappen er nå deaktivert som forventet i VoiceOver når Følg er aktivert.

• Bruk av VoiceOver til å navigere og justere effektkontrollene med stompbokser er blitt forbedret.

• VoiceOver kunngjør nå de nåværende verdiene for notelengder når du redigerer dem i pianorullen.

• Spill-knappen for videoer i Produsenter og Artister er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Inndata-skyveknappen for nye lydopptak er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå antall tilgjengelige nye looper i Hent flere Apple Loops-vinduspanelet.

• VoiceOver kunngjør nå volumskyveknappen i Looper-vinduspanelet.

• VoiceOver kunngjør nå antall tilgjengelige varslinger i lydbiblioteket.

• VoiceOver-kunngjøringer for Tidslinjal endres nå til sekunder/millisekunder når formatet endres fra takter og slag.

• Navnene på kontroller kunngjort av VoiceOver, stemmer nå overens med de tilsvarende navnene i GarageBand-hjelpen.

• VoiceOver kunngjør ikke lenger kontinuerlig kontrollverdiene for cutoff og resonans som 100 % mens du bruker elektroniske bassinstrumenter.

• Det er nå mulig å importere looper til sampleren ved hjelp av VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå radnummer i rytme-sequenceren.

• VoiceOver kunngjør nå endringer i verdier i Autoavspilling-knappen i Smart Instruments.

• VoiceOver-kunngjøringer avbrytes ikke lenger noen ganger når fokus endres mens du sletter, kopierer, limer inn eller kopierer et lydopptak.

• VoiceOver kunngjør nå Mer informasjon om kontrollinjen-knappen på riktig måte.

• VoiceOver kunngjør nå Skala-knappen på riktig måte mens du bruker Erhu-instrumentet.

• VoiceOver gir nå en hørbar opptelling når du tar opp.

• VoiceOver kunngjør nå EQ-kontrollene i Amp-programtillegget på riktig måte.

• VoiceOver kunngjør nå tastaturkontrollene på riktig måte mens du bruker sampleren.

• VoiceOver kunngjør nå valgte skalaer på riktig måte mens du bruker sampleren.

• Smart Keyboard er nå fullt tilgjengelig med VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør ikke lenger «null, null» mens GarageBand viser en innlastingsindikator.

• VoiceOver kunngjør nå antall tilgjengelige lydpakker i Hent flere keyboardlyder-vinduet.

• Beskrivende tekst i keyboardsporvelgeren er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• VoiceOver kunngjør nå sekunder så vel som brøkdeler av sekunder når du drar i spillehodet.

• VoiceOver kunngjør nå alle knapper og elementer i Live Loops-biblioteket på riktig måte.

• Alle detaljskjermer for elementer i lydbiblioteket er nå fullt tilgjengelige med VoiceOver.

• Det er nå mulig å velge og slå sammen spor ved hjelp av VoiceOver.

• Ulike inaktive bryterkontroller ser ikke lenger bare ut til å være aktivert når du bruker VoiceOver.

• VoiceOver kan nå aktivere Automatisering-knappen i sporhodet.

• Det er nå enklere å navigere i Drummer når du bruker VoiceOver.

• Ved deling tilbyr ikke VoiceOver lenger å dele en sang når en mappe er valgt.

• Dupliser- og Legg til en sang-delene er nå tilgjengelige med VoiceOver.

• Anslag-kontrollen på tastaturet på skjermen er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Toneredigereren er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Automatiseringsredigereren er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Tillegget for visuell equalizer er nå tilgjengelig med VoiceOver.

Live Loops

• Live Loops-celler spiller nå på en pålitelig måte hele lengden slik den er angitt i redigereren.

• Live Loops-celler spilles nå konsekvent som forventet etter at sangtempoet er justert flere ganger.

Innhold

• Når du forhåndsviser en artist-loop, stopper nå forhåndsvisningen av videoen.

Eksportering og deling

• Eksporterte eller delte prosjekter inkluderer nå lyd fra AUReverb2-tillegg som ble brukt i prosjektet.

Programtillegg

• Sustain in Alchemy påvirker nå på en pålitelig måte tonen som trykkes.

Angre

• Angre fungerer nå etter at automatisering er limt inn.