Del og tilordne påminnelser på iPhone eller iPad

Del Påminnelser-listene dine med andre, tildel påminnelser til andre for å dele oppgaver eller handleturer, og motta varsler om tidsfrister eller aktivitet.

Del en liste

1. Åpne Påminnelser-appen. Trykk på listen du vil dele.

2. Trykk på Del-knappenBildet har ingen alternativ tekst .

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. I menyen trykker du på en kontakt eller en app, som Meldinger eller Mail, og deler listen.

Når en mottaker godtar invitasjonene din, kan vedkommende legge til, slette og merke elementer som fullført. For å se delte lister som du oppretter i iOS 13 eller nyere, må personer du inviterer også ha iOS 13 eller nyere på enheten sin. Varslinger du angir for påminnelsene dine, deles ikke med noen andre.

Tilordne en påminnelse i en delt liste

1. Trykk på en påminnelse.

2. Trykk på Tilordne-knappenIngen alternativ tekst for bilde på hurtigverktøylinjen.

3. Velg personen du vil tilordne påminnelsen til.

I Påminnelser på iPhone kan du tilordne spesifikke oppføringer på listen din til en kontakt.
  4. Trykk på Ferdig.

Må du tilordne en påminnelse på nytt eller fjerne en tilordning? Trykk på mottakeren ved siden av påminnelsen, og trykk deretter på Ny tilordning eller Fjern tilordning.

I iOS 17 og nyere kan du også opprette en tidlig påminnelse for å motta et varsel før en tildelt oppgave forfaller.

Slå varsler på eller av i en delt Påminnelser-liste

1. I Påminnelser-appen trykker du på den delte listen du vil endre varslinger for.

2. Trykk på Samarbeid-knappenIngen alternativ tekst for bilde.

3. Trykk på Administrer delt liste.

4. Slå varslingsalternativet på eller av for påminnelser legges til og påminnelser fullføres.

5. Trykk på Ferdig.

På iPhone kan du dele en påminnelsesliste med kontaktene dine, men endre de automatiske varslingene via alternativene for administrering av delt liste.