Opprett handlelister i Påminnelser på iPhone

I iOS 17 og nyere kan du velge Dagligvarer som en listetype i Påminnelser. Når du legger til varer i denne listen, sorterer Påminnelser dem automatisk inn i kategorier for å gjøre det enklere å handle.

Opprett en Dagligvarer-liste i Påminnelser

For å bruke Dagligvarer-lister må du slå på iCloud for Påminnelser. Konfigurer iCloud for Påminnelser på alle enhetene dine

1. I Påminnelser-appen trykker du på Legg til liste. Hvis det er nødvendig, velger du kontoen du vil bruke.

På listesiden i Påminnelser trykker du på Legg til liste for å opprette en ny liste.

2. Tilpass listen din med et navn og symbol. Deretter trykker du på Listetype.

3. Trykk på Dagligvarer.

I iOS 17 og nyere kan du velge «Dagligvarer» som en listetype i Påminnelser.

4. Trykk på Ferdig.

Når du legger til varer i listen, kategoriseres og sorteres de automatisk av Påminnelser basert på varetypen – for eksempel Grønnsaker, Kjøtt eller Frossenmat.

Med Dagligvarer-lister i Påminnelser kategoriseres varene automatisk når du legger dem til.

Tilpass Dagligvarer-listen din

Det er enkelt å flytte varer til andre kategorier hvis du ikke liker den automatiske plasseringen i Påminnelser. Hold på varen og dra den deretter til en annen kategori. Når du kategoriserer en dagligvarevare manuelt, husker Dagligvarer-listen valget ditt neste gang du legger til den aktuelle varen.

Hvis du ikke ser inndelingen du leter etter, kan du trykke på infoknappen for varen du vil endre kategorien for:

1. Trykk på Info-knappen.

2. Rull ned og trykk på Del.

Hvis Påminnelser ikke automatisk plasserer dagligvaren i riktig kategori, kan du velge en del manuelt.

3. Velg en del for varen. Hvis du ikke ser den riktige delen, trykker du på Ny del med markering og angir en egendefinert del.

4. Trykk på Ferdig.

Hvis du vil endre navnet på delen, trykker du på ordet i Påminnelser-listen for å redigere det.