Slik angrer du sendingen av meldinger på iPhone

I Meldinger på iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere kan du angre sendingen av meldinger i opptil to minutter etter at du sendte dem.

Angre sendingen av meldinger på iPhone eller iPad with iOS 16 eller nyere

1. Trykk på en samtale i Meldinger.

2. Hold inne på meldingen du vil angre sendingen av.

3. Trykk på Angre melding.

Hold inne på en melding i iOS 16 eller nyere for å se alternativet Angre sending.

Meldingen forsvinner og et varsel med teksten «Du trakk tilbake en melding» vises. Du kan angre sendingen av en iMessage-melding i opptil to minutter etter at du sendte den.

Når du har angret sendingen av meldingen, vises et varsel nederst i samtalen med teksten «Du trakk tilbake en melding.»

Angre en sendt melding på Mac

For at du skal kunne angre sendingen av meldinger må alle deltakerne i samtalen bruke iMessage med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere. Hvis du angrer sendingen av en melding til noen som bruker en eldre versjon av iOS, iPadOS eller macOS, kan det hende at mottakeren fortsatt ser meldingen.