Slik redigerer du meldinger på iPhone

I Meldinger med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere kan du redigere en sendt melding opptil fem ganger innen 15 minutter etter at du sendte den.

Rediger en sendt melding i iOS 16 og nyere

1. Trykk på en samtale i Meldinger.

2. Hold inne på meldingen du vil redigere.

3. Trykk på Rediger.

Rediger melding i en Meldinger-samtale på iPhone 14 Pro med iOS 17

4. Gjør endringene dine. Deretter trykker du på hakemerket for å fullføre meldingen eller X for å gå tilbake til den opprinnelige meldingen.

Hvis du gjør en endring, vises ordet «Redigert» under meldingen. Du kan redigere en iMessage-melding opptil fem ganger innen 15 minutter etter at du sendte den.

Varsling om redigert melding i Meldinger-samtale på iPhone 14 Pro med iOS 17

Rediger en melding på Mac

For å redigere meldinger må du bruke iMessage med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere. Hvis du redigerer en melding til noen som bruker en eldre versjon av iOS, iPadOS eller macOS, vises den oppdaterte versjonen som en ny melding som starter med «Redigert til».

Vis alle endringene som er gjort i en melding

1. Trykk på en samtale i Meldinger.

2. Rull til meldingen du vil se redigeringsloggen for.

3. Trykk på ordet «Redigert» under den gjeldende meldingen for å vise den forrige meldingen eller de forrige meldingene.

Redigeringsogg i Meldinger-samtale på iPhone 14 Pro med iOS 17

Når noen redigerer en melding, kan andre deltakere i samtalen trykke på ordet «Redigert» for å se redigeringsloggen.