Hvis du ikke finner kjæledyr i Personer og kjæledyr-albumet i Bilder

Vent til indeksering av bilder og videoer av kjæledyrene dine er fullført på iPhone, iPad eller Mac. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan se kjæledyr i Personer og kjæledyr-albumet.

Fra og med iOS 17, iPadOS 17 og macOS Sonoma registrerer Bilder-appen bilder og videoer av kjæledyr i bildebiblioteket ditt og plasserer dem i albumet Personer og kjæledyr.

For at bilder og videoer av kjæledyrene dine skal vises i dette albumet, må enheten først fullføre følgende trinn:

1. Indekser bildebiblioteket ditt.

2. Finn bilder av kjæledyr.

iPhone- eller iPad-enheten din må være låst og koblet til strøm under gjenkjenningsprosessen. Bilder på Macen kan gjenkjenne disse bildene så lenge du ikke bruker appen. Avhengig av oppgavene som kjører i bakgrunnen og størrelsen på bildebiblioteket ditt kan prosessen fullføres raskt eller ta opptil et par dager.

Mens Bilder-appen gjenkjenner bilder av kjæledyr, vises meldingen «Finn personer …» i albumet Personer og kjæledyr. Inntil denne gjenkjenningen er fullført og kjæledyrene i bildene dine er identifisert, blir albumet fortsatt merket som Personer i stedet for Personer og kjæledyr.

Fiks feil identiteter, fjern personer eller kjæledyr og gjør mer med Personer og kjæledyr-albumet i Bilder