Slik holder du Magic Mouse-sporingen jevn

Finn ut hva du kan gjøre hvis Magic Mouse hakker eller er treg.

Rengjør sensoren

No alt supplied for Image

Finn sensoren på undersiden av Magic Mouse, og bruk trykkluft til å spraye sensoren, eller bruk en klut til å tørke sensoren. Hvis du bruker trykkluft, må du ikke invertere boksen mens du sprayer.

Kontroller innstillingene for musesporing

I Systeminnstillinger kan du endre musesporing, dobbeltklikk og rullehastighet.

Se etter forstyrrelser

Finn ut hvordan du løser Bluetooth-problemer forårsaket av trådløs interferens.

Finn ut mer

Hvis musen fortsatt er treg eller hakker, kontakter du Apple.