Endre tidsinnstillingene på Apple Watch

Finn ut hvordan du konfigurerer 24-timers tidsformat på klokken, og hvordan du stiller urskiven fram i forhold til det faktiske klokkeslettet.

Slik stiller du klokken til 24-timers tidsformat

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.

2. Trykk på Klokke.

3. Slå på 24-timersklokke.

Slik stiller du urskiven fram i forhold til den faktiske tiden

Du kan angi at urskiven skal vise et senere klokkeslett enn det faktiske klokkeslettet. Alarmer, varsler, verdensklokke og eventuelle andre klokkeslett samsvarer fremdeles med hva klokken faktisk er.

1. Åpne Innstillinger-appen på klokken og trykk på Klokke.

2. Trykk på +0 min.

3. Vri på Digital Crown, og velg hvor mange minutter fram du vil stille klokken.

Apple Watch som viser en tidsskive som kan brukes til å stille klokkeslettet opptil 59 minutter fram
  4. Trykk på Ferdig-knappenFerdig-knappen.