Del GarageBand for iOS- og Logic Pro for iPad-sanger på SoundCloud

For å dele på SoundCloud lagrer du sangen som en lydfil, og deretter laster du opp filen med SoundCloud-appen på enheten din.

Del GarageBand-sangen din på SoundCloud

1. I GarageBand på iPhone eller iPad trykker du på Bla gjennom i Mine sanger-utforskeren.

2. Trykk på Velg og deretter på sangen du vil laste opp på SoundCloud. Avhengig av enheten din må du kanskje trykke på Mer-knappen, trykke på Velg og deretter trykke på sangen.

3. Trykk på Del-knappen.

4. Trykk på Sang for å eksportere sangen som en stereolydfil.

5. Velg lydkvalitet for lydfilen. For å få best mulig resultat velger du Ukomprimert (WAV) eller Ukomprimert (AIFF).

6. Skriv inn informasjon om sangen, og trykk på Del.

7. Trykk på Arkiver i filer, velg hvor du vil lagre lydfilen (som i iCloud Drive eller på enheten), og trykk på Arkiver. Ikke velg standardmappen for GarageBand for iOS, hvor GarageBand-prosjekter lagres som standard.

8. Åpne SoundCloud-appen, og last opp lydfilen.

Del Logic Pro for iPad-sangen din på SoundCloud

1. I Mikser i Logic Pro for iPad må du sørge for at sporene du vil ta med i eksporten, blir rutet til hovedstereoutgangen og ikke er dempet.

2. Trykk på prosjektnavnet øverst til venstre på skjermen, og trykk på Eksporter.

3. Hvis du vil eksportere en del av prosjektet, slår du av Hele prosjektlengden og justerer verdiene i feltene Startposisjon og Sluttposisjon. Du kan trykke på feltene for å redigere verdiene i dialogboksen for numeriske inndata.

• Hvis Gjentakelsesmodus er på, avgjøres start- og sluttposisjonene av gjentakelsesområdet.

4. Velg filtype for den eksporterte lydfilen. For å få best mulig resultat velger du Ukomprimert (WAV) eller Ukomprimert (AIFF).

5. For å angi alternativer for filtypen du har valgt, trykker du på informasjonsknappen og velger alternativene. Når du er ferdig, trykker du på Eksporter for å gå tilbake til hovedvinduet for eksportering.

6. For å vise og angi flere eksportalternativer trykker du på Behandlingsdetaljer og deretter på Eksporter for å gå tilbake til hovedvinduet for eksportering.

7. Trykk på Del.

8. Når filen er ferdigkonvertert, trykker du på Arkiver i filer, velger hvor du vil lagre lyden (som i iCloud Drive eller på enheten), og trykker på Arkiver. Ikke velg standardmappen for Logic Pro for iPad, hvor Logic Pro-prosjekter lagres som standard.

9. Åpne SoundCloud-appen, og last opp lydfilen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.