Bruk Trykktilpassing på HomePod og HomePod mini

Hvis du har problemer med å bruke berøringskontrollene på HomePod eller HomePod mini, kan Trykktilpassing hjelpe.

Slå på Trykktilpassing

Endre innstillinger for Trykktilpassing

Slå på Trykktilpassing

Hvis du konfigurerer HomePod eller HomePod mini med en iPhone eller iPad som bruker Trykktilpassing, overføres Trykktilpassing-innstillingene fra den enheten automatisk til HomePod eller HomePod mini.

Du kan også slå på Trykktilpassing i Hjem-appen etter at du har konfigurert HomePod eller HomePod mini:

1. Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Trykk eller klikk på HomePod.

3. Trykk eller klikk på Innstillinger-knappenNo alt supplied for Image, og velg deretter Tilgjengelighet.

Tilgjengelighet vises over Analyse og forbedringer på skjermen for HomePod-innstillinger
  4. Velg Trykktilpassing, og slå deretter på funksjonen.

Endre innstillinger for Trykktilpassing

Trykktilpassing har flere funksjoner du kan justere for å hjelpe deg med å kontrollere HomePod eller HomePod mini:

Trykk på Innstillinger for Trykktilpassing på iPhonen

Bruk Varighet av trykk

For å velge hvor lang tid det tar før HomePod eller HomePod mini skal svare på et trykk, slår du på Varighet av trykk. Bruk deretter pluss- og minusknappene for å velge en varighet. HomePod og HomePod mini ignorerer berøringer som er kortere enn Varighet av trykk.

Slå på Ignorer gjentakelse

Hvis du har problemer med å berøre HomePod- eller HomePod-mini-kontrollene bare én gang, slår du på Ignorer gjentakelse. Deretter, hvis du trykker på kontrollene flere ganger raskt, behandler HomePod eller HomePod mini berøringene som én.

Bruk pluss- og minusknappene for å justere timingen.

Bruk Trykkstøtte

Hvis du ofte skyver fingeren på berøringskontrollene i stedet for å trykke, kan du bruke Trykkstøtte. Du kan velge om HomePod eller HomePod mini reagerer på hvor du begynner å skyve eller hvor du slutter å skyve.

• Hvis du har en tendens til å skyve fingeren etter å ha berørt målet, velger du Bruk plasseringen til første trykk.

• Hvis du har en tendens til å skyve fingeren dit du vil berøre, velger du Bruk plasseringen til siste trykk.