Slik gjør du et Live Photo-bilde om til en video på iPhone

Du kan velge et Live Photo-bilde fra albumene dine og gjøre det om til en video du vil lagre eller dele.

1. Gå til Albumer-delen i Bilder-appen.

2. Bla ned for å finne medietyper, og trykk deretter på Live Photos.

3. Trykk for å velge et Live Photo-bilde.

4. Trykk på Mer-knappenNo alt supplied for Image øverst til høyre, og velg Arkiver som video.

Hvis du er inne i et album når du trykker på Albumer-fanen, trykker du på Albumer øverst til venstre for å gå til hovedskjermen for Albumer.

Finn den nye videoen din i Nylige-albumet. Live Photo-bildet forblir tilgjengelig i Live Photos-albumet

Du kan bruke iMovie til å kombinere flere videoer som ble opprettet fra Live Photos.