Se sangtekster og syng i Apple Music på Apple TV

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se sangtekster i sanntid som vises linje-for-line og beat-for-beat. Juster vokalen slik at du kan synge med. Og bruk iPhone- eller iPad-kameraet til å se deg selv på TV-en slik at du kan være stjernen i ditt eget show.

Slik ser du sangtekster på Apple TV

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.

3. Hvis du vil vise eller skjule tidssynkroniserte sangtekster, velger du SangteksterSangtekster-knappen nederst på skjermen.

Vises ikke knappen Sangtekster?

Apple TV som viser sangteksten for en sang som spilles av på skjermen med sangteksterknappen valgt

Hvis sangtekster ikke vises på Apple TV

Hvis du ikke ser Sangtekster-knappenSangtekster-knappen, er ikke tidssynkroniserte sangtekster tilgjengelig for sangen du hører på.

Hvis tidssynkroniserte tekster ikke er tilgjengelige, kan det være mulig å se hele teksten i stedet.

1. Spill av en sang fra Apple Music-katalogen.

2. Nederst på skjermen velger du Mer Mer-knappen.

3. Velg Vis hele teksten.

Slik bruker du Apple Music Sing på Apple TV 4K (3. generasjon)

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.

3. Hvis tidssynkroniserte tekster ikke vises automatisk, velger du SangteksterSangtekster-knappen nederst på skjermen.

4. På Apple TV Remote trykker du på MikrofonVokallydstyrke-knappen. Vises ikke mikrofonknappen?

5. For å justere vokalen sveiper du opp eller ned på trykkflaten på Apple TV Remote.

Apple TV som viser Mikrofon-knappen valgt og justering av vokalen for en sang som spilles av

Slik bruker du iPhone- eller iPad-kameraet med Apple Music Sing på Apple TV 4K (3. generasjon)

1. Trykk på Tilbake-knappen på Apple TV Remote mens du spiller av en sang med Apple Music Sing slått på.

2. Velg KameraKamera-knappen.

3. Koble til iPhone eller iPad.

4. På skjermen for Kontinuitet-kamera velger du brukeren din, bekrefter på iPhonen eller iPaden og følger deretter trinnene på skjermen for å koble til.

5. Plasser iPhonen eller iPaden i liggende posisjon foran Apple TV-en. Herfra kan du gjøre følgende:

• Endre bakgrunnen din: Velg KameraKamera-knappen, og velg deretter et filter.

• Slå av kameraet: Velg KameraKamera-knappen og deretter Koble fra kamera.

Hvis mikrofonknappen ikke vises

Hvis teksten er feil eller utilgjengelig for en sang

Du kan rapportere tekst med mangler eller feil, ved å gå til www.apple.com/feedback/apple-music.html.

Finn ut hvordan du ser sangtekster på andre enheter

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

«Umbrella (feat. JAY Z)» skrevet av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell og Shawn Carter