Hvis TV-en din viser en iPhone ved siden av en Apple TV

Hvis du opplever problemer på en Apple TV HD eller nyere med tvOS 17 eller nyere, vises kanskje et bilde av en iPhone ved siden av en Apple TV på TV-skjermen din. Følg denne fremgangsmåten for å gjenopprette Apple TV.

En hånd som holder en iPhone ved siden av en Apple TV vises på en svart bakgrunn
  1. Oppdater iPhone. Du må ha en iPhone med iOS 17 eller nyere for å gjenopprette en Apple TV.

2. Lås opp iPhonen og hold den nær Apple TV-en.

Varselet Recover Apple TV (Gjenopprett Apple TV) på iPhone
  3. Følg fremgangsmåten som vises på iPhonen.

4. Du kan bruke iPhonen som normalt mens Apple TV-en gjenopprettes. Du må holde Apple TV-en koblet til strøm mens gjenopprettingen fullføres.

Varslingen Apple TV Is Recovering (Apple TV gjenopprettes) på iPhone

Hvis denne fremgangsmåten ikke fungerer for deg, kan du kontakte Apple-kundestøtte.